Stalked At 17

Ni vet när man sitter vid Youtube och så helt plötsligt så sitter man där och bara klickar fram sig på några videoklipp. Jag snubblade på trailern för den här filmen när jag tittade på några random filmklipp på Youtube.Jag tyckte att trailern var ganska bra och jag tyckte att jag kunde ge filmen en chans. Jag var glad att jag gjorde.
 
Jag tyckte att filmen var ganska spännande, och skådespelarna gjorde ett väldigt bra jobb dessutom så är den baserad på verkliga händelser vilket gjorde filmen ännu mer spännande, i alla fall för mig. Visst fanns det vissa stunder i filmen som man tyckte var sämre än vissa men över lag så tyckte jag att filmen var väldigt bra.
 
 
Handling: 16 åriga Angela och möter en collegekille på ett college fest. Hon börjar få känslor för honom och inte så långt in i förhållandet får hon reda på att hon är gravid. När hon vill göra slut på förhållandet visar det sig att han är våldsam och hotar att döda henne om hon tar ifrån honom deras barn.
 
Filmen har betyget 5,8/10IMDB. Jag tyckte nog att det betyget var rättvist. Det finns absolut bättre filmer än den här. Men Stalked At 17 var nog på den bättre halvan av skalan i alla fall.
 
 
Mitt betyg: 3,5 av 5 MTFreak symboler.

 

Trailern för filmen:
 
Ni kan titta på filmen här(Ingen svensk text)
 
Ha det bra så länge!
Alicia <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: